Over D.I.A.N.A.

Sinds 1964 is meisjesdispuut D.I.A.N.A. een begrip in Nijmegen en ver daarbuiten. Als godinnen van de jacht maken we van elke gelegenheid wel een feestje. Zo zijn wij wekelijks op donderdagavond in ons dispuutscafé St. Anneke te vinden, waar we gezellig borrelen en bijpraten. Vaak sluiten we deze avond af op ‘De Kroeg’, de Sociëteit van N.S.V. Carolus Magnus.

Naast onze wekelijkse dispuutsavond ondernemen we nog veel meer dingen. Zo borrelen we graag met mannenclubjes en gaan we naar de vetste toernooien. Ook hebben we onze familie en vriendinnetjes van thuis kennis laten maken met ons studentenleven bij het dispuut, zijn we op dispuutsweekend geweest naar onder andere Düsseldorf, Brussel en Antwerpen en chillen we elke zomer met elkaar in een parkje, op het terras of natuurlijk het Waalstrand. Verder zijn we niet vies van themaborrels en verkleedfeestjes. Van Harry Potter tot Disney, van kerstboom tot rollerdisco, niets is voor ons te gek.

D.I.A.N.A. is een dispuut dat bestaat uit 22 unieke persoonlijkheden. We zijn diverse, eerlijke en vooral enthousiaste meiden, wat vaak zorgt voor de nodige hilariteit. Samen vormen we een gezellige, hechte groep. Ieder lid heeft haar eigen inbreng in het dispuut en is niet bang haar mening te laten horen. Samen maken wij D.I.A.N.A. uniek als dispuut en halen we het maximale uit onze studententijd.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten over D.I.A.N.A. of lijkt het je wel wat om met ons een leuke avond te beleven? Neem dan gerust contact met ons op! Bel of WhatsApp Sophie (06 16252675) of mail (dianabestuur@gmail.com)