Jaar 2016

Zeg je jaartje 2016, dan zeg je pasta met voorgesneden groenten. Ook al vindt niemand van ons het echt lekker, toch werd het altijd gehaald als iemand de boodschappen deed. Waarom vraag je je af? Waarschijnlijk omdat we weer eens lekker chaotisch met zijn allen bezig waren en niet konden nadenken over een fatsoenlijke maaltijd. Niet voor niets dat we na zo’n vullende maaltijd en een avondje snoeihard zuipen dan ook een jaarbarfje hebben gedaan. Jaartje 2016 bestaat uit welgeteld twee Brabo’s en twee limbo’s, 3 gingen er studeren en 1 deed hbo…, OUD ZUID, SUPER DUUR. Alle vier dus afkomstig uit het zuiden van het land. Het zal je daarom vast niet verbazen dat carnaval er met de bierlepel is ingegoten. Zuipen en worstenbroodjes (of kaasbroodjes voor onze vega Gaab), vreten zijn we zeker niet vies van.

Gaby Dingena

Computing Science

Loes Kooijmans

Rechtsgeleerdheid

Sophie Kuijlaars

Learning & Development in Organisations

Z. Kuipers

Psychologie

Jaar 2017

“VINK RAAAAR” Heb je wel eens een kapotte paraplu gezien? Dat zijn wij. De kapotte stokken representer-… grapje, dit kakverhaal gaan we natuurlijk niet herhalen. Wij zijn wel iets meer dan dat. In ons jaar vind je zo’n beetje alles: de beste adter, de slechtste, met ruggengraat en compleet zonder, de regelaar, de panda, de chaoot, de ijdeltuit, degene die het allemaal niets interesseert en soms is alles zelfs in 1 jaargenootje te vinden. Met 7 man is het soms lastig om met z’n allen samen te komen. De laatste keer dat we op een rijtje in de bosjes zaten. Toch, wanneer we bij elkaar zijn, wordt er maar weinig niet gelachen. Termen als kneuzenwater, levèndig en de eeuwige quote “vink raar” komen op dat soort momenten meermaals naar boven. Wat kan ik zeggen: 2017 zijn gewoon ‘matjes 4 life’.

Laura Eijkelkamp

Rechtsgeleerdheid

Anouk Groen

International Business and Languages

Sophie Offeringa

Psychologie

Kiki Sattler

Fysiotherapie

Abactis h.t.

Famke Teeuwen

Rechtsgeleerdheid

Eefje Vellinga

Economie en Bedrijfseconomie

Praeses h.t.

Iris Zwartkruis

Geneeskunde

Quaestrix h.t.

Jaar 2018

Een jaar dat is begonnen met 8, waarvan de 5 echte koningen zijn blijven staan. B’vo! Een adspirantaat vol incapabele acties zullen we u maar besparen en meteen doorschuiven naar de andere vele momenten die we hebben mogen delen met elkaar. Allereerst hebben de logeerpartijtjes (aangezien de helft nog geen kamer had) voor hilarische taferelen gezorgd. “Wie hangt die lampen dan ook zo achterlijk laag?!”- Ellemijn. Samen eten, samen UB (of toch niet), samen zuipen en samen uitbrakken. Jaar 2018 is vaak met elkaar te vinden. Behalve aan het einde van de avond.. een handicap van ons jaar is dat we na een aantal biertjes ons eigen plan trekken en vervolgens alleen staan, niet wetend waar de rest is. Gelukkig vinden we elkaar altijd terug, wat daarna wordt bezegeld met een veel te enthousiaste knuffel alsof we elkaar in eeuwen niet hebben gezien. Kortom: jaar 2018 is top in elk opzicht!

Nathalie Mattijssen

Commerciële Economie

Anne-Sophie Schnabel

Geneeskunde

 

Lotte Schneider

Pedagogiek

Florine van de Watering

Pedagogische Wetenschappen

Ellemijn Wolsheimer

Rechtsgeleerdheid

Jaar 2019

Kiara Cillekens

Business Administration

Demi Peeters

Bedrijfskunde

 

Simone Raijmakers

Bedrijfskunde